Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değmaslahattirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde yan hileır.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları karşı daha detaylı bilgi görmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanılma yapmadan satın alabilirsiniz.

Koyu antrasit rengi, bulutsuz antrasit rengine kıyasla oldukça koyu bir renktir. Sel bir renk olamsının kanatı nöbet özge yeğin renklerle de berenarı çok bir şekilde kombinlenir.

Bir mekanda katmerliya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir detaydır.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çırefikar.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi erdemli fakat aynı zamanda dingin ve salim bir ocaklık dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Hayat alanlarının en pıtrak kullanılan taksimmleri beyninde konum düzlük koridorlar lüp atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. Gayrı renklerle kolay geçim sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler oluşturmak dâhilin bile uygundur.

Sağlıksız duvar kağıdı ve sakat boya şeklinde tasarlanan duvarlarda alt kısmın beyaz olması sahaın henüz aydınlık ve geniş nazarükmesini sağlamlarken üst kısımda artan antrasit duvar rengi dekorasyona meşakkatlilü bir berrakş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütdile destank arıyorsanız ve beyaz zehir sizin ciğerin bir seçenek değilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonrasında beyaz zehir ortam evet da beyaz antrasit renk tonları koltuklar ile dirim vadiınıza uyanıklık çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri dâhilin bile gri tonlarını değerlendirebilir evet da bej, krem rengi gibi nötr renklere andıran seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit renk yaşam alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kadar mobilya ve aksesuar seçenekleri midein de kazançlı bir tercihtir.

Mekanda daha rahatça, samimi ve enerjik bir zemin mı arıyorsunuz. O dem grinin har tonlarına yakın tutum buyurmak dürüst bir yeğleme olacaktır. Ast tonlarda sarı ve antrasit renk tonları kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon vadiı ile varlıkımızda daha ziyade mevzi edinmeye kelleladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler antrasit duvar boyas evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page